Het leukst vind ik het contact met mensen en de verschillende vormen van zorg

Henny verzorgende IG

Henny werkt alweer een paar jaar met veel plezier in de wijkverpleging in Genemuiden. "Bij IJsselheem kan ik mensen die altijd hard gewerkt hebben de best mogelijke zorg bieden."

Best mogelijke zorg

“Mensen die altijd hard gewerkt hebben en nu afhankelijk zijn geworden van anderen verdienen de best mogelijke zorg. Daar zet ik me volledig voor in,” zegt ze vol overtuiging. Het leukst aan haar werk vindt ze het contact met mensen en de verschillende vormen van zorg die ze kan bieden. “Sommige cliënten zijn nog relatief gezond en kunnen zich met wat hulp thuis goed redden, terwijl anderen bijvoorbeeld al veel last hebben van de ziekte van Parkinson of Alzheimer, of erg slecht ter been zijn. We doen net wat nodig is, zoals helpen bij het wassen en aankleden, steunkousen aantrekken, medicijnen toedienen of in en uit bed gaan. Natuurlijk maak ik tijd voor een praatje. En heel soms blijf ik wat langer om een kopje koffie mee te drinken. Juist de afwisseling maakt dit werk heel uitdagend voor mij. Ik haal er veel voldoening uit.”

Bijblijven

“Werken bij IJsselheem vind ik heel plezierig. Ik werk in een fijn team. We kunnen op elkaar rekenen. Daarnaast zijn er bij IJsselheem veel groeimogelijkheden en krijgen we de kans om te blijven leren. Regelmatig maak ik toetsen via de elektronische leeromgeving. Dat vind ik leuk om te doen. De ontwikkelingen in de zorg gaan best snel, dan is het belangrijk om goed bij te blijven. IJsselheem biedt daarin veel mogelijkheden. Dat is fijn voor medewerkers en ook voor cliënten die op die manier kunnen rekenen op uitstekende zorg.”

Kom jij ook werken bij IJsselheem?
Klik hier voor alle vacatures bij IJsselheem