Open vacature 2.0

Zet jij jouw talent in voor de ouderenzorg van morgen?
Heb jij talent en wil je een droombaan creëren die een bijdrage levert aan de strategische opgave van IJsselheem? Dan zijn wij op zoek naar jou. Nederland staat voor een flinke opgave om de ouderenzorg betaalbaar, toegankelijk en kwalitatief goed te houden. Bruis je van de ideeën en zie jij waar het anders kan? Vertel ons met welk idee jij IJsselheem wilt komen versterken. Zet jouw talent in voor morgen; voor een fijne dag voor de cliënt, of het gemakkelijker of leuker maken van het werk van onze bijna 3.000 collega’s. Reageer op deze open vacature en creëer je eigen droombaan!

Karin Leferink, Raad van Bestuur, vertelt je in het filmpje waarom we op zoek zijn naar jou!

Maak jij het verschil? 
Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige cliënten. In onze HR-visie staan we hier uitgebreid bij stil. Om ook morgen een fijne dag te kunnen bieden aan cliënten, blijven we innoveren. We hebben mensen nodig om de transitie te maken, gericht op innovatie, anders werken en met minder mensen meer doen. Misschien heb jij goede ideeën en wil jij graag jouw talent inzetten in de zorg, maar zie je die ene vacature waarin het innoveren wordt gecombineerd met het werken in het primaire proces maar niet voorbij komen.

We nodigen jou uit om ons te vertellen met welke talenten en vaardigheden jij een bijdrage wilt leveren aan onze strategische opgave. Die bijdrage mag out-of-the-box zijn. Het lijkt ons juist leuk om dat met jou te verkennen. Deze opgave kun je combineren met je functie in de zorg. Je leest meer over IJsselheem en onze ambities en doelstellingen in ons Strategisch Kompas.

Jouw talent
Een talent is natuurlijk niet te vatten in een motivatiebrief of CV, maar komt veel beter tot zijn recht in een persoonlijk gesprek. We vragen je om een bericht te sturen o.v.v. "open vacature 2.0" naar vacatures@ijsselheem.nl met daarin een korte uitleg van jouw talent op een manier die bij jou past (e-mail, presentatie, filmpje, het mag allemaal). Wij nemen vervolgens contact met je op en plannen een afspraak met je in. Dit gesprek voer je met onze Raad van Bestuur of één van onze directeuren. En misschien vragen wij ons na het gesprek wel af: Waarom hebben we dit zelf niet bedacht? Daar moesten we jou dan voor leren kennen!

Hoe verder?
Na het gesprek stemmen we met jou af hoe het vervolgtraject eruit gaat zien. Wat wil jij doen en welk resultaat wil je behalen naast je werk in het primaire proces? Verder bespreken we wat jij van ons verwacht zoals salaris, werktijden en overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ook als je op vrijwillige basis iets voor onze cliënten wilt betekenen of alleen een goed idee wilt pitchen is dat mogelijk. Kortom: wij nodigen jou van harte uit om met ons in gesprek te gaan over hoe we samen betekenisvol kunnen zijn in het leven van cliënten en/of collega’s.