Werken en blijven ontwikkelen

Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige cliënten. Onze collega’s maken dus elk persoonlijk het verschil. Door ook hen oprechte aandacht te geven en ze te zien, horen en waarderen, ontstaat er meer verbinding en werkgeluk. Wij geven ruimte aan talent en stimuleren ieders ambities. Zo willen we de beste professionals aantrekken, hen helpen zich verder te ontwikkelen en behouden. Hoe wij dit doen is beschreven in onze HR-visie

In de video zijn ergotherapeut Karen en contactclown Blos (Monique) te zien in het programma De Helden van Nu. Wat houdt hun werk bij IJsselheem in en waarom werken zij in de zorg? Kijk je mee?

Lerend werken 
Bij IJsselheem beschouwen we de werkplek als krachtige leeromgeving. Wij stimuleren dat medewerkers vanuit de vraagstukken op zoek gaan naar het antwoord. Door met elkaar in gesprek te gaan, hulp in te schakelen en te reflecteren ontwikkelen wij nieuwe werkwijzen om vakkundige en persoonsgerichte zorg te bieden.   

Bij IJsselheem werken we met professionals met hart voor mensen en hun vak. Samen houden we de ontwikkelingen in ons vakgebied zorgvuldig in het oog. Of je gewoon goed in je vak wilt blijven of je verder wilt ontwikkelen. IJsselheem weet de weg naar tal van vormen van individuele scholing, groepscursussen en symposia. Ook via onze Elektronische Leeromgeving (ELO) kun je werken aan je kwaliteit en inzetbaarheid. Daar wordt je werk nog interessanter en leuker van! 

Stages en opleidingen  
Je opleiding biedt een sterke basis, maar in de praktijk begint het pas echt. Daar werk je samen met ervaren collega’s, doe je verhalen op en leer je van elkaar. En ervaar je wat een mooi beroep je hebt gekozen. Voor iedereen die goed wil worden in het vak biedt IJsselheem een gevarieerde leeromgeving met uitzicht op een goede baan en mooi werk. Alle locaties van IJsselheem zijn door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf in de zorg. Word jij een van de zeshonderd studenten die we jaarlijks verwelkomen om praktijkervaring op te doen?  

Stagelopen bij IJsselheem kan overigens op allerlei terreinen, dus ook als je geen zorg- of welzijnsopleiding volgt. We bieden derdejaars studenten ook graag de mogelijkheid om bij ons hun stage of afstudeeronderzoek te doen. Jij wordt immers niet alleen wijzer van ons, wij ook van jou!  

Interesse in een stage of afstudeerplek? Laat dan van je horen via stage@ijsselheem.nl