Stages 
Je opleiding biedt een sterke basis, maar in de praktijk begint het pas echt. Daar werk je samen met ervaren collega’s, doe je verhalen op en leer je van elkaar. En ervaar je wat een mooi beroep je hebt gekozen. Voor iedereen die goed wil worden in het vak biedt IJsselheem een gevarieerde leeromgeving met uitzicht op een goede baan en mooi werk.  

Erkend leerbedrijf in de zorg
Alle locaties van IJsselheem zijn door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf in de zorg. Word jij een van de zeshonderd studenten die we jaarlijks verwelkomen om praktijkervaring op te doen?   

Stagelopen bij IJsselheem kan op allerlei terreinen
Ook als je geen zorg- of welzijnsopleiding volgt kun je bij ons stagelopen. We bieden derdejaars studenten graag de mogelijkheid om bij ons hun stage of afstudeeronderzoek te doen. Jij wordt immers niet alleen wijzer van ons, wij ook van jou!   

We komen graag met je in contact 
Ben je student op het mbo, hbo of wo en zoek je een leerzame stage of afstudeeropdracht? Heb je onze stagevacatures bekeken maar sluiten deze niet aan bij jouw wensen of ervaring? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie naar stage@ijsselheem.nl, we komen graag met je in contact!   

 

Openstaande vacatures